Okategoriserade

Projektkommittén

Hej Stadgeit! Nytt år, ny styrelse och en ny kommitté? – Ja! Det är dags att presentera ett förslag för en ny kommitté för verksamhetsåret 2019, nämligen projektkommittén! Nedan följer en kort sammanfattning av bl.a. vad projektkommittén skulle ha för uppgifter, så se till att du befinner dig på vårmötet den 19.2 för att höra mera och rösta!

Vilka uppgifter har projektkommittén? 

Projektkommittén skulle ha som uppgift att sköta designen och beställningen av Stadgas medlemsprodukter. Utöver detta skulle det falla på projektkommitténs ansvar att fixa andra större och mindre projekt som kräver kreativt arbete. Projektkommittén skulle också arrangera barfester eller andra större projekt utanför Stadga tillsammans med projektansvarige och ordförande. Verksamhetsår 2020 skulle projektkommittén ersätta pulka arbetsgruppen, och därmed ta över arbetsgruppens uppgifter.

Varför behöver Stadga en projektkommitté?

Stadgas synlighet är något som absolut är värt att satsa på. Vi syns också genom Stadga-produkterna vi bär, och därmed är det viktigt att dessa produkter med jämna mellanrum uppdateras! Stadga borde absolut vara mera synligt med på större evenemang som t.ex. barfester. Chansen att våra produkter hålls snygga och att vårt deltagande i större evenemang förblir en succé kräver att det är flera som deltar i processen!

Vem kan vara med i projektkommittén?

Ifall projektkommittén påbörjar sitt arbete redan under verksamhetsåret 2019 kommer det att finnas 4 platser. År 2020 kommer platserna att vara flera. Jag önskar att alla Stadgeiter som är intresserade av b.la. design, är kreativa av sig och har idéer till nya produkter eller nya projekt söker till projektkommittén!

För övriga frågor vänligen ta kontakt med Sofia via projekt@stadga.fi.

Lämna ett svar