Gulis

VÄLKOMMEN GULIS 21!

 

Först och främst ett stort grattis till studieplatsen! 

 

Du har gjort ett ypperligt val och vi hoppas verkligen att du ska trivas med dina studier och i Åbo.

Hösten inleds med en studieorienteringsvecka 30.8-3.9, då ni kommer att få bekanta er med studierna, studielivet och förstås Stadga! Studiestarten kommer att ske måndagen den 30.8 kl. 12:15 i Aura (G107) i Arken-byggnaden, Fabriksgatan 2. Där får ni träffa vår studierådgivare Minna Lostedt och förstås alla andra gulisar. Under studieorienteringsveckan kommer ni få nyttig information om studierna, samt en chans att bekanta er med campusområdet. Hela första veckan och under resten av hösten kommer våra tutorer finnas med som stöd. Tutorerna kommer utöver att delta i studieorienteringen tillsammans med er, även introducera er till studielivet genom att ordna kvällsprogram. 

Som gulisar har ni en fartfylld höst framför er och ni kommer ha chans att delta i en massa roliga evenemang. Vi rekommenderar varmt att ni är aktiva och deltar i så mycket evenemang som möjligt för att få ut allt av ert första studieår. I väntan på studiestarten rekommenderar vi att ni laddar batterierna och njuter av sommaren. Då läsåret kör igång börjar bästa tiden i ert liv!

Vid eventuella frågor får ni mer än gärna kontakta Stadgas styrelse genom att maila styrelsen@stadga.fi, eller kontakta någon av tutorerna via deras personliga mail förnamn.efternamn@abo.fi.

 

BLI MEDLEM I STADGA

Du blir medlem genom att fylla i vår medlemsblankett samt betala medlemsavgiften. Medlemsavgiften är 25€ för hela studietiden.

Genom att bli medlem i Stadga är du behörig att använda dig av alla förmåner och tjänster som medlemskapet innebär. Vi ser även till att du utöver dina studier kan delta på olika fritidsaktiviteter och fester.

Medlemsblanketten kommer finnas på Stadgas infotillfälle på tisdagen under studieorienteringsveckan samt på kansliet i Domvillan under kansliturerna. När vi mottagit din ifyllda blankett och medlemsavgiften blir du medlem i Stadga och Finlands Juristförbund. Medlemsavgiften kan betalas kontant eller på konto.

Mera info får du genom att kontakta sekreterare Victoria Granholm sekreterare@stadga.fi eller genom att maila styrelsen@stadga.fi

PROGRAM UNDER GULISHÖSTEN 2021

Gulishöstens program har publicerats i gulisarnas Facebookgrupp.