Okategoriserade

Presentation av styrelseposterna- Evenemangsansvarig

Styrelseposterna kommer under veckan att presenteras på Stadgas blogg. Idag är det dags för Amanda Prykäri att berätta om evenemangsansvariges uppgifter. Vill du ha en mer utförlig beskrivning av posterna är du varmt välkommen på höstmötesinfo 13 november kl. 18.00 i Domvillan.

Vilka har dina uppgifter varit under styrelseåret?
På mitt ansvar har varit att ordna de mindre seriösa evenemangen, främst i form av sitzer, sportverksamhet samt övriga aktiviter. Förutom detta, har jag också fungerat som ordförande för pulkakommittén och viceordförande för årsfestkommittén. En stor del av styrelsearbetet går också åt att representera föreningen, så att vara på plats på årsfester och andra kalas har varit en stor del av det hela!

Hur kommer denna post eventuellt förändras inför nästa år?
Evenemangsansvariges post kommer inte att ändras, men meningen är att evenemangsansvarigas samt årsfestansvarigas arbetsfördelning skall bli jämnare. Styrelsens förslag är att ändra på den nuvarande årsfestansvarigas post och samtidigt jämna ut uppgiftsfördelningen i styrelsen. Detta får ni läsa mera om senare! I och med denna förändring skulle evenemangsansvariga ha lite mera tid på att fokusera på att utveckla evenemang och samarbetsmönster.

IMG_4199
Vad är det mest utmanande med din post?
Personligen tycker jag att det svåraste hittills har varit den gången jag ville delta i förberedandet av sitzmaten. Jag kämpade hela natten och morgonen med att laga pannkaka, och feedbacken av Emilia var ”det var den sämsta pannkakan jag någonsin ätit”.

Vad är mest givande med din post?
Man får med ganska fria händer att prova på vad som helst, och det är inte världens undergång om något skiter på sig. Stresshanteringsförmågan har definitivt utvecklats under årets lopp! Det som jag ändå är mest tacksam för är alla de nya människor jag fått träffa, vilket jag inte hade haft möjlighet till i samma utsträckning om jag inte åtagit mig detta uppdrag. Ett år av festande har också varit riktigt kul, sju sillisar senare är jag dock inte helt övertygad om att mina hjärnceller tycker detsamma.

IMG_6328
Hurdan borde man vara som person för att passa bra till uppdraget?
Matlagningskunskaper och kreativitet skulle väl vara användbart för denna post, men man klarar sig tydligen också utan. Att ha viljan att arbeta för att föra föreningen framåt är ändå det viktigaste, och orken att springa på olika evenemang för att representera föreningen är ett måste!

Behövs förkunskaper?
Det är ju inte rocket science att ordna sitzer, så förkunskaper krävs ej. Före jag tillträdde posten hade jag själv inte en enda sitz i bagaget som jag skulle ha minnen från… Viktigast är att ha viljan och kunskapen att lära sig, samarbeta med andra och kunna ta emot kritik. Ett B-körkort och en bil till sitt förfogande är riktigt användbart!

Favoritminne från stysseåret?
Ett favoritminne var nog från vappen när det var Stadgas tur att ordna ESF-Challenge. Efter månaders stress och förberedelser av projektet blev evenemanget slutsålt och slutresultatet var en succé! Det var också fantastiskt kul att få arbeta med folk från andra ämnesföreningar, och att se att alla som var med och hjälpte faktiskt gav sitt allt i snöstormen, var en helt otrolig känsla. För övrigt har jag nog aldrig ångrat att jag vågade säga ja till uppdraget. Att få se resultatet av vårt arbete och utveckling av föreningen, och dessutom få dela det med världens finaste människor, är jag ytterst tacksam för.

IMG_6648

 

Lämna ett svar