Okategoriserade

Albert ja tytöt: Så vinner du gulisintagningen

Förra årets gulisintagning slutade i seger för Stadga då team Albert ja tytöt (Albert, Sofia, Nelly, Marcus, Melina, Elin) kammade hem vinsten. Det var den första erkända Stadga-segern i vår historia!

Nu undrar ni säkert HUR vi lyckades med detta? Vad krävs egentligen för att vinna? Team Albert ja tytöt har samlat ihop några tips som garanterat fungerar och som kan hjälpa er på traven!

  1. FIILIS. Fiilis ger massa poäng och kan vara väldigt avgörande. Nelly, som själv ofta är punkthållare, understryker att dålig fiilis faktiskt kan bidra till minuspoäng. Och det vill väl ingen ha?! Jobba för att bygga upp lagandan, heja och kämpa på varandra! Kom ihåg vad ni som individer är bra på, ibland måste man välja till exempel två personer att utföra en uppgift.
  2. MUTOR. Mutor som alkohol eller godis uppskattas förstås alltid och kan absolut ge mer poäng. MEN för att uppnå en ännu högre nivå bör också mutorna vara på en högre nivå. Personlighet är ett stort, stort plus. Vi i team Albert ja tytöt kom på en legendarisk rapvisa som varierade beroende på vilken ämnesförenings punkt vi var på. Detta märkte vi var uppskattat, då det får punkthållarna att känna sig speciella.
  3. HA DET KUL och go all in. Det är högst sannolikt att detta är din första och sista intagning - njut. Carpe diem, YOLO osv.
  4. BJUD PÅ DIG SJÄLV. Sist, men absolut inte minst, är det viktigt att framhäva att ni måste våga bjuda på er själva! Ingen av punkterna kommer vara pinsamma eller förnedrande, men de kräver att du gör ditt allra bästa för att lyckas!

Hoppas vi även i år ser ett vinnarlag från Stadga!

Lycka till,

önskar Albert ja tytöt

 

 

Lämna ett svar