Okategoriserade

En traditionell del av oktober –Oktoberfesten!

Varje år är ivern lika stor när Stadga får inbjudan till Peltonens LMR:s traditionella Oktoberfest! Festen ordnas på Peltonens kontor och följer Oktoberfest-temat på många olika plan. Eftersom även Codex är inbjuden till festen är det ett ypperligt tillfälle att lära känna andra juri-studerande och samtidigt få lyssna på tysk schlager och dricka öl!

I år ordnades denna fest förra veckan, 22.10, och både jag och Benedict var på toppenhumör då vi, så fort hissdörrarna öppnade sig, möttes av positiv tysk schlager. Efter klädombyte för att komma ”in the mood” samt pretzel och öl fick vi kort höra om byrån och dess traineeprogram. Därefter var det dags för en traditionell tysk måltid med bl.a. brawurst, surkål och potatissallad. Flera av Peltonens jurister var på plats och det var roligt att diskutera med både dem och med Codexare från olika årskurser.

Under kvällen valdes den bästa kostymen och vinnaren (en codexare som deltog i festen för fjärde gången) erhöll en korg med godsaker som pris. Jag minns inte vem som vann priset förra året, men kanske någon stadgeit nästa år verkligen skulle våga satsa på klädseln och ta vinsten till Stadga? 😉

Oktoberfest hos Peltonen LMR
Oktoberfest hos Peltonen LMR

P.S
Förra veckan ordnades Artiklas internationella vecka, vilken avslutades med en stämningsfull (och fartfylld) årsfest på lördagen. Även en av våra kära stadgeiter var på plats i Rovaniemi under veckoslutet!

IMG-20151025-WA0003

Lämna ett svar