Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Stadga Goes Amsterdam

mars 29 - april 1

Hoi Stadgeiter!
 
Årets stora exkursion bär av till staden som är känd som världens cykelhuvudstad och även för sina färgglada tulpaner & pittoreska kanaler, nämligen Amsterdam! Förbered dig för en resa fylld av lärorika och inspirerande besöksmål, lokal kultur & historia och trevlig samvaro med dina medstadgeiter!
Under resan kommer vi göra en dagsutfärd till Haag och besöka bland annat International Criminal Court. Utöver det akademiska programmet som är exkursionens huvudpoäng, ordnas det även frivilligt kvällsprogram. Vi tar gärna emot önskemål på program från exkursionsdeltagarna!
Stadga goes Amsterdam den 29.3.2023 och återvänder till Finland den 1.4.2023. Med på resan ryms 13 stadgeiter samt samarbetskommittén. Det preliminära priset för resan är 170€. I priset ingår flyg, boende, transport till och från flygfältet i Amsterdam samt en del av avgifterna för lokaltransporten. Vi kommer att bo i Budget Trianon Hotel i stadens centrum.
 
Anmälan till exkursionen kommer att ordnas fysiskt måndagen 30.1 klockan 9:00 vid Kårkafé Fänrikens Aula. Kom ihåg att anmälan är bindande, och att ni ska ha med ett giltigt PASS.
Mer om resan publiceras senare!
 
VAD? Stora exkursionen
VAR? Amsterdam
NÄR? 29.3-1.4.2023
VEM? De 13 snabbaste stadgeiterna + samarbetskommittén
PRIS? ca. 170€
VARFÖR? Varför inte?

Detaljer

Start:
mars 29
Slutar:
april 1