Vy-navigering

Evenemang vynavigering

Idag

Sångledarutbildning

MD

Det har äntligen blivit dags för sångledarutbildning! Under kvällen kommer vi gå igenom allt man kan tänka sig behöva veta inför att sångleda en sitz, allt från sånger och åsnebryggor till praktiska detaljer. Dessutom kommer några erfarna sångledare finnas på plats för att dela med sig av tips och erfarenheter! Utbildningen rekommenderas för alla som känner sig intresserade av att sångleda i framtiden eller som helt enkelt är nyfikna att lära sig hur sångledandet går till. Även de som har sånglett tidigare är välkomna! VAD? Sångledarutbildning VAR? MD NÄR? 9.2 kl 18 ANMÄLAN? Senast 7.2 via länken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfBXjUc5GOX1fa-9fdynCF-gCI0n1RdvKfHZDqqiZm1loWLMg/viewform?usp=sf_link    

Pikkulaskiainen

Stadga har skaffat sig ett begränsat antal biljetter till Pikkulaskiainen. Dessa biljetter säljs under kansliturer. Mer info hittar ni på Facebook.

Fastlaskiainen

Mer info om evenemanget samt tidtabeller kommer inom kort.

Stadga Goes Amsterdam

Hoi Stadgeiter!   Årets stora exkursion bär av till staden som är känd som världens cykelhuvudstad och även för sina färgglada tulpaner & pittoreska kanaler, nämligen Amsterdam! Förbered dig för en resa fylld av lärorika och inspirerande besöksmål, lokal kultur & historia och trevlig samvaro med dina medstadgeiter! Under resan kommer vi göra en dagsutfärd till Haag och besöka bland annat International Criminal Court. Utöver det akademiska programmet som är exkursionens huvudpoäng, ordnas det även frivilligt kvällsprogram. Vi tar gärna emot önskemål på program från exkursionsdeltagarna! Stadga goes Amsterdam den 29.3.2023 och återvänder till Finland den 1.4.2023. Med på resan ryms 13 stadgeiter samt samarbetskommittén. Det preliminära priset för resan är 170€. I priset ingår flyg, boende, transport till och från flygfältet i Amsterdam samt en del av avgifterna för lokaltransporten. Vi kommer att bo i Budget Trianon Hotel i stadens centrum.   Anmälan till exkursionen kommer att ordnas fysiskt måndagen 30.1 klockan 9:00 vid Kårkafé Fänrikens Aula. Kom ihåg att anmälan är bindande, och att ni ska ha med ett giltigt PASS. Mer om resan publiceras senare!   VAD? Stora exkursionen VAR? Amsterdam NÄR? 29.3-1.4.2023 VEM? De 13 snabbaste stadgeiterna + samarbetskommittén PRIS? ca. 170€ VARFÖR? Varför inte?